• Admin

Sommarhälsning från Innovate!

Snart börjar semestern för många och vi vill passa på att berätta lite om vad som hänt hos oss under första halvåret och vad som är på gång till hösten.


Om vi börjar med en tillbakablick så har det hänt många intressanta saker både på produkt och tjänstesidan.

ESM har utvecklats i rask takt med nya releaser varje månad, vi har också flyttat tjänsten till en svenskägd leverantör i Sverige för att möta krav gällande cloud act från våra kunder.

Mer information om all ny funktionalitet finns här:

https://www.innovatesecurity.se/news/categories/esm-release-notes


På tjänstesidan har vi fortsatt att utveckla våra koncept och våra månadstjänster ökar i omsättning och popularitet.

För de som inte har en egen informationssäkerhetsfunktion kan det vara väldigt effektivt att köpa en tjänst. Även om man har en anställd CISO eller liknande kan det vara intressant att få stöd i det löpande arbetet. Vi har idag flera olika varianter på månadstjänster, kontakta oss gärna för mer information. Info kring vad vi främst jobbar med finns här:

https://www.innovatesecurity.se/consultancy-offers


Om vi tittar framåt till hösten så har vi spännande saker planerade. Som ni kanske sett har vi precis släppt en modul till ESM för att hantera kontinuitet på ett effektivt sätt.

Vi kommer att släppa fler moduler inom kort då vi tror det är ett bra sätt för våra kunder att själva välja vilka funktioner som är viktigast.


Mer information om olika moduler finns här:

https://www.innovatesecurity.se/esm-modules


Modulen för interna kontroller och egna standarder kommer släppas i September och samma gäller finansmodulen.


I oktober kommer vi också att släppa en modul som hanterar behörighet i ESM på ett mer detaljerat sätt än idag och även tillåter inloggning via AD, mer information kommer inom kort.


Trevlig sommar!

Recent Posts

See All

We are looking for Information Security Specialists with 2-4 years of experience with practical work with Information Security. Do you want to work in a team to help organisations work with Informatio